Kinderen

Kinderen

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 • Deluni, Kids, Thermo-Legging, wit (Ski kleding kinderen)

  €  24,95

  Special Price €  14,95


 • Kilpi, Takaset Thermo set, kinderen, jongens, zwart

  €  29,90

  Special Price €  24,95


 • Kilpi, Takaset Thermo set, kinderen, meisjes, zwart roze

  €  29,90

  Special Price €  24,95


3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ook thermo ondergoed kinderen bij Thermo-ondergoedtotaal.nl

Aan thermo ondergoed kinderen hebben we ook gedacht bij Thermo-ondergoedtotaal.nl. Ook ons thermo ondergoed kinderen bieden wij aan met de beste service en voor de beste prijs. Op dit moment hebben wij te gekke aanbiedingen in ons assortiment. In dat assortiment vindt u de volgende topmerken terug:

 • Deluni
 • Polar Pro

Deze twee merken zijn te vinden voor de laagste prijs. Ons thermo ondergoed kinderen is speciaal ontwikkeld om er voor te zorgen dat uw kind voorbereid is op alle winterse omstandigheden. Kijk snel op onze webshop, want de voorraad is beperkt.

Thermo ondergoed kinderen belangrijk voor op de piste

De kwaliteit van ons thermo ondergoed kinderen is hoog. Uw kind is goed geïsoleerd tegen winterse omstandigheden. En dat is nodig op de piste. Op deze manier is uw kind optimaal beschermd tegen de kou. Dat komt doordat thermo ondergoed kinderen de volgende eigenschappen heeft:

 • Voert transpiratievocht direct af van de huid
 • Houdt behaaglijk warm
 • Zacht en elastisch
 • Sneldrogend

Thermo ondergoed kinderen houdt drie keer zo goed warm als gewoon katoen. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kind het koud krijgt met dit ondergoed.

Onze service

Thermo-ondergoedtotaal.nl is een onderdeel van Skitotaal.nl. Naast uw thermo ondergoed kinderen staan wij ook klaar voor al uw andere wintersportartikelen. Denk maar aan snowboots, skischoenen, jassen, broeken en nog veel meer. Heeft u vragen over uw thermo ondergoed kinderen of andere vragen over onze wintersportartikelen, stuur dan een mailtje naar info@skitotaal.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Bel naar +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 voor al uw vragen. Wij helpen niet alleen met uw thermo ondergoed kinderen en andere spullen, ook geven wij handige tips over het onderhoud van uw ski’s en kleding. Wij staan klaar voor uw optimale wintersport vakantie.